Levering 2-4 hverdage |GRATIS FRAGT |Danmarks bedste priser

Om os

Bambooser drives af Maja og Mads, som bor i Ellidshøj i Nordjylland .

Maja er uddannet konfektionstekniker. Hun er stof-allergiker og holder styr på at vi kun sælger varer som vi selv, og vore børn har det godt med at gå i.
Mads har en fortid inden for salg og rådgivning, og bruger nu masser af tid på at opsøge fabrikker over hele verden, der kan levere kvalitet, til gode priser.

Vi har høje ambitioner om at give dig de bedste bambus- og naturprodukter vi kan finde globalt, men stadig til små nordjyske priser - for sådan kan vi bedst lide det selv.

Hvorfor bambus?

Bambus er den hurtigst voksende plante i verden. 

Den er hårdfør, vokser uden brug af gødning eller sprøjtegifte og er en hurtigt fornyelig ressource.

Bambusfibrene er det perfekte innovative råmateriale til produktion af moderne tekstiler. 

Planten kan vokse de fleste steder i verden, og frigiver store mængder oxygen, samtidig med at den optager fem gange så mange drivhusgasser fra atmosfæren, som træer. 

Der er derfor god økologi i at anvende bambus i forbindelse med produktion af fibre. Planten kræver ikke store mængder vand eller jord for at trives, og fordi den kan vokse omkring en meter om dagen, kan hverken ukrudt eller skadedyr gøre det af med den. Ca. 3 mdr. efter høst er den fuldvoksen igen og kan høstes endnu engang.

Bambus er særdeles anvendelig i mange sammenhænge, da det kan forarbejdes til brug for så forskellige artikler som håndklæder, bleer, sengetøj, muleposer, strømper og t-shirts. 

Udover at være let, blød og åndbar har bambussen en smuk silkeagtig glans. 

Ikke bare i tøjindustrien bruges fibrene, men bambus bruges også til at bygge huse, ure og møbler og har en styrke der langt overgår f.eks. stål,  når man indregner vægt og størrelse.

Bambusfibrene er hule og kan derfor optage megen fugt uden at føles våd, op til 55 % mere end bomuld.

Naturlige antibakterielle elementer i bambusfibrene holder den bakteriefri - også efter mange gange vask.

Det er et fantastisk produkt at have på; let, smidigt og så holder det kroppen og fødderne friske meget længere end f.eks. bomuld.

 

Bambus er simpelthen et fantastisk materiale!

Du kan glæde dig

Udvalget vokser hele tiden. Kig f.eks. under "Wellness" og "Sundhedsstrømper" hvis du er på jagt efter støttestrømper til at sikre godt blodomløb på en lang rejse eller diabetes- og kredsløbsvenlige strømper. 

Svedige fødder?  

Vi har strømper, der er gode til at holde både sko og fødder tørre og reducere lugtgener fra den smørsyre, der dannes i dine sko i løbet af dagen når fødderne ikke kan ånde.
Ofte kan f.eks. løbesko blive næsten ubrugelige, grundet lugt, førend de er slidt op.

Ved at bruge vore antibakterielle strømper, vaske fødderne regelmæssigt og lade skoene tørre godt ud mellem hver gang du bruger dem, holdes de friske længe. 

Billigt, men stadig kvalitet...

Måske er du, lige som os, ikke begejstret for de billige sokker fra supermarkedet, med syninger der er skæve og store som frankfurtere. Efter 5-10 gange vask, føles de mere som sandpapir end strømper.

Vi har valgt at gå i en anden retning, simpelthen fordi vi ikke selv gider at gå i tøj der gnaver og sidder dårligt.
Vore strømper er med håndknyttede hæl- og tåspidser, så de føles som om de er vævet i ét stykke.


Vi håber du bliver glad for at handle hos os
, for vi elsker tilfredse kunder.

/Maja & Mads

 

 

                  Følg os på Facebook

 

                  Følg os på Instagram