Økologisk bambustøj, bambus t-shirts, bambus leggings, bambusstrømper |Gratis fragt v. køb fra 650 kr. |Levering 3-4 hverdage

Om os

 

Bambooser drives af Maja og Mads Laier fra Nordjylland.

 

Maja er uddannet konfektionstekniker og er stof-allergiker, så hun holder styr på, at vi sælger varer som vi og vore børn har det godt i.

 

Maja har tidligere også haft en systue, hvor man kunne få syet nyt eller syet noget gammelt om.


Mads har en fortid inden for salg og rådgivning og tager sig af shoppen.
Ringer du til kundeservice er det ham du får fat i.​​​​​​

 

Vi vil skaffe dig de bedste bambusprodukter vi kan finde, men stadig til små nordjyske priser - for sådan kan vi bedst lide det selv.

Hvorfor lige bambustøj…?

 

Det hele startede i 2007, hvor vi kom i kontakt med en fabrik, der lavede bambusstof.

 

Vi var straks vilde med den blødhed og det look, som stoffet havde.

Desværre var udbuddet dengang ikke så stort, så da vi for få år siden kunne se, at flere begyndte produktion af nogle ”Skandinaviske” farver, blev vi tændt igen.

 

Sidenhen tog vi vareprøver hjem fra forskellige leverandører, hvilket så er endt med det du ser i shoppen i dag.

 

Sortimentet bliver hele tiden udvidet, især takket være vore søde kunders henvendelser og efterspørgsel på varer vi endnu ikke har på lager.

 

Synes du, at vi mangler ét eller andet vidunderligt produkt, så tøv ikke med at sige det til os - Vi kan så godt lide at tale med vore kunder.

 

 

 

Kender du ikke følelsen af, at der ligger en rød pølse i spidsen af skoene?

Det er iriterende, at træde på sådan en hele dagen, men oftest er det prisen der betales, når man køber billige discount-strømper i et supermarked.

 

Vi vil bare ikke selv gå med dem og derfor synes vi heller ikke, at du som kunde hos os skal udsættes for den slags. Flere af vore modeller er endda håndkætlede i hæl- og tåspidser, hvilket i praksis gør, at de føles som om de var sømløse.

Prisen er til gengæld stadig lav.    

 

 

 

For os betyder det noget, at vi bruger så få resurser som muligt.

 

Selv om vi ikke kan redde hele verden fra at drukne i overforbrug og plastic, så vil vi nu alligevel gerne bidrage lidt positivt.

Derfor vil du opleve, at tøjet i pakkerne er pakket ind i et minimum af emballage og at vi har sparet alle de ekstra stykker papir, mange firmaer sender ud sammen med varerne.

 

Nu hvor så meget kan laves og sendes elektronisk, har vi derfor valgt kun at sende faktura og følgeseddel digitalt.

Derved sparer vi alle sammen lidt på Jordens resurser og som ekstra fordel, kan vi holde priserne helt i bund. 

 

 

Hvordan laver man tøjet…?

 

Der er mange der spørger om dette og derfor har vi lavet en lille video, der på 52 sekunder viser, hvordan en bambusskov bliver det lækkert tøj.

 

Bare klik på billedet...

 

 

Har du spørgsmål…

 

Så tøv ikke med at kontakte os - vi kan hjælpe dig med vejledning i forhold til størrleser eller valg af produkter, da disse godt kan variere en del. Skulle du komme til at vælge forkert, så bytter vi bare.

 

Vi glæder os til at du kigger ind i shoppen og bliver glad for at handle hos os og følg os gerne på Instagram og Facebook, hvor vi altid søger for at lægge alle nyhederne ud. Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her, hvor du får mulighed for at få gode tilbud tilsendt. 

 

Venlig hilsen

Maja & Mads 

 

                  Følg os på Facebook

 

                  Følg os på Instagram